Rendelőnk telefonszáma:

+36 70 774 3131

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Digitális fogászat - a legmodernebb fogászati megoldások

Rendelőnkben a legmodernebb digitális fogászati készülékeket és eljárásokat alkalmazzuk. Ennek köszönhetően rendkívül precíz diagnosztizálást, kezelés tervezést tudunk végezni, és a komplex fogászati eseteket is gyorsabban, biztonságosabban és kényelmesebben tudjuk ellátni.

Milyen esetben érdemes digitális fogászati és parodontológiai kezeléseinket választania?

  • Ha úgy szeretne fogpótlást készíttetni, hogy készülendő fogpótlását előre egy 3D nyomatatott változatban kipróbálhassa, hordhassa, esetleg változtatni tudjon rajta még azelőtt, hogy a végleges fogpótlást megkapná.

  • Ha szeretné, hogy a fogpótlásaihoz a kellemetlen lenyomatvételt kiválthassa intraorális szkennerrel (intraoral scanner, IOS) végzett digitális lenyomattal. Ezt a 3D digitális képet akár ön is elkérheti.

  • Ha teljes fogászati rehabilitációt szeretne úgy, hogy a korábbi kiindulási állkapocs helyzeteit rögzítve biztosan, lehetőleg digitálisan lementsük azt és készülő fogpótlásai során ezt megőrizzük.

  • Ha szeretné, hogy fogbeültetését a fogászati implantációt megelőzve pontosan megtervezzük és az implantátumot 3D navigációs sablonnal ültessük be biztonságos módszerrel a legideálisabb pozícióba.

  • Ha máshol nem tudnák megoldani önnek a fogászati implantációt fog- vagy csonthiány miatt.

  • Ha szeretne teljes implantációs fogpótlást all on 4,  vagy all on 6 eljárással, és akár aznap 3D nyomtatott ideiglenes fogpótlással szeretne távozni rendelőnkből.

  • Ha olyan rögzített vagy láthatatlan fogszabályozó kezelést szeretne, amit előre megterveznek és előre meg tudják mutatni a várható eredményt.

  • Ha önnek meg nem oldódó ínysorvadás, ínyvisszahúzódás  vagy gyulladásos fogágyi, azaz parodontológiai problémái vannak.

  • Ha szeretné, hogy anyagi, időbeli lehetőségeit figyelembe vegyék egy összetett kezelés megtervezésekor.

  • Ha kalkulálható és esetlegesen könnyen rekonstruálható eredményt szeretne úgy, hogy mindig van egy felvázolt “B terv” is.

 

 


Visszahívást kérek


Dentors Marina Digitális Fogászat, Parodontológia és Szájsebészet

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem