Rendelőnk telefonszáma:

+36 70 774 3131

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Fogfehérítés - a mindennapi önbizalomért

Napjainkban a fogászati rendelők mindennapos, rutin feladatai közé tartozik az elszíneződött fogak kifehérítése. Az egyre tökéletesebb fogfehérítési rendszereknek köszönhetően a fogfehérítés egy teljesen biztonságos kozmetikai beavatkozásnak számít.

Milyen lehetőségei vannak?

Rendelői fogfehérítés

A rendelőben végzett fogfehérítés speciális UV lámpával és koncentrált fogfehérítő anyaggal történik. Miután előkészítettük és megtisztítottuk a fogakat, a felszínükre felvisszük a fogfehérítő anyagot, amelyet ezt követően UV lámpával világítunk meg. A fehérség kívánt fokától függően ezt a műveletet 1-2 alkalommal megismételjük. A rendelői fogfehérítés előnye egyebek mellett, hogy már akár 1 órán belül elérhető a várt eredmény, és kontrolálható a fogfehérítés mértéke. Ennek köszönhetően akár előre kiválasztható a kívánt szín.

A kávé, tea, cigaretta okozta elszíneződések eltűnnek, az eredetileg szürkés vagy sárgás fogak kivilágosodnak. A rendelői fogfehérítéssel a gyógyszerek okozta elszíneződéssel szemben is jó eredmény érhető el.

Otthoni fogfehérítés

Az otthoni fogfehérítéshez a páciens fogsorára egy egyedileg kialakított rugalmas sín készül, amelyet feltöltünk fogfehérítő anyaggal (fogfehérítő géllel). A fogfehérítés a sínt a fogakra felhelyezve történik. Ezzel a módszerrel (rendszeres viselés esetén) 1-2 hét alatt el lehet érni a kívánt eredményt. Az otthoni fogfehérítés a fogászati rendelői fogfehérítést is kiegészítheti abban az esetben, ha a szín frissítését szeretnénk elérni (pl. esküvő, utazás, különleges alkalmak estén)

Gyökérkezelt fogak fehérítése

Egy idő után sajnos szinte minden gyökérkezelt fog elszíneződik. Ez a jól látható területeken rendkívül zavaró lehet. Ezeket a fogakat nem csak „kívülről”, hanem „belülről” is fehérítjük. Fogászati rendelőnkben eltávolítjuk a gyökértömést fedő tömést, és a helyén maradt üregbe, továbbá a látható felszínekre, tehát kívülre is helyezünk fehérítő anyagot.


 
Keresse időpontért ügyfél-szogálatunkat vagy kérjen visszahívást.
 

 

Visszahívást kérek


Dentors Marina Digitális Fogászat, Parodontológia és Szájsebészet

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem